НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У громаді надали фінансову підтримку та розробили дві нові програми

Дата: 10.10.2023 13:24
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

Новопразька громада активно допомагає військовим, родинам загиблих, полонених та зниклих безвісти захисників. Одноразову матеріальну допомогу надали матері зниклого безвісти захисника України. Жінка отримала 20 000 гривень.

Грошову підтримку від громади отримали учасники бойових дій, поранений військовослужбовець та родина безвісти зниклого воїна з нагоди Дня захисників та захисниць України. Кожен – по 2000 гривень.

Матеріальну допомогу на лікування одержали четверо поранених військових, котрі проживають на території Новопразької громади, - по 15 тисяч гривень.

Чотирьом сім’ям загиблих учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників та захисниць України надали щорічну допомогу на придбання твердого палива чи оплату природного газу на загальну суму 60 000 гривень.

Окрім того, громада підтримала жителів, що опинилися у скрутних життєвих обставинах, та виплатила компенсацію людям, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі.

Уся фінансова підтримка жителям була надана із бюджету Новопразької громади. Звіт про його виконання за 9 місяців 2023 року передали на затвердження селищної ради.

Разом з тим у громаді розробили програму з покращення надання послуг з водопостачання та водовідведення населених пунктів на 2024 – 2030 роки та програму фінансової підтримки комунального підприємства «Дитяча міська лікарня» Олександрійської міської ради, де мають змогу лікуватися діти з Новопразької громади. Обидві програми має розглянути і затвердити Новопразька селищна рада.

Відповідні рішення ухвалив на своєму засіданні 10 жовтня виконавчий комітет селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь