НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови громади з Днем працівників освіти

Дата: 29.09.2023 11:03
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

Шановні освітяни Новопразької громади!

Існує поширена думка, що людина на все життя запам’ятовує свою першу вчительку. Насправді ми пам’ятаємо тих вчителів, котрі просто та доступно показали нам новий світ науки, зуміли відкрити наші таланти, допомогли знайти свою ціль та дорогу в житті. Саме такі педагоги у нашій громаді – розумні, чуйні та креативні. Ви – мудрість нашої громади! Тож напередодні Дня працівників освіти України щиро бажаю, щоб ваші учні завжди згадували вас лише приємними словами й не забували настанов, які ви давали їм у школі.

Звісно, професія вчителя ніколи не була легкою, а останні роки приносять все нові випробування – коронавірус, дистанційка, війна. Але ваш досвід допомагає знайти вихід з найскладніших обставин, а мудрість – залишатися вірними своєму покликанню – нести світло у голови та душі наших дітей. Окрім того, ви ще й встигаєте вчитися, розвиватися, волонтерити, допомагати ЗСУ. Новопразька громада гордиться своїми освітянами!

Вітаю усіх освітян Новопразької громади з прийдешнім святом. Бажаю вам міцного здоров’я, вдячних учнів та легкості у житті! А всім нам – перемоги та миру! З Днем працівників освіти!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь