НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення виконавчого комітету від 12 вересня 2023 року

Дата: 13.09.2023 14:56
Кількість переглядів: 97

1. Рішення №99 «Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Новопразькій селищній раді»

2. Рішення №100 «Про затвердження Порядку виплати одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади – членам сімей учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, або які перебувають в полоні, за рахунок коштів бюджету Новопразької селищної територіальної громади»

3. Рішення №101 «Про затвердження Порядку виплати одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади – учасникам бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України та членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, які перебувають в полоні, до Дня захисників і захисниць України за рахунок коштів бюджету Новопразької селищної територіальної громад»

4. Рішення №102 «Про виплату одноразової матеріальної допомоги жителям Новопразької громади – учасникам бойових дій, захисникам і захисницям України та членам загиблих (померлих) захисників та захисниць України, безвісти зниклих за особливих обставин, які перебувають в полоні, до Дня захисників і захисниць України за рахунок коштів бюджету Новопразької селищної територіальної громади»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь