НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді розпочала роботу рада з допомоги вимушеним переселенцям

Дата: 12.09.2023 13:40
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Ради з питань внутрішньої переміщених осіб при Новопразькій селищній раді розпочала свою роботу у вівторок, 12 вересня. Виконавчий комітет затвердив рішення про її створення та склад.

Створили Раду, щоб допомогли вимушеним переселенцям, які проживають на території Новопразької громади, адаптуватися, отримувати усі необхідні послуги та інтегруватися в життя громади. Рада покликана забезпечувати права та інтереси внутрішньо переміщених осіб, сприяти розв'язанню питань соціального захисту, медичної та психологічної допомоги.

Згідно з положенням Рада складається з 18 осіб. Половина складу – це вимушені переселенці, котрі забажали долучитися, подали відповідні заяви та необхідні документи. Також до Ради увійшли представники громадських організацій, медик Новопразької амбулаторії загальної практики сімейної медицини та представники Новопразької селищної ради.

Фото без опису

12 вересня відбулися установчі збори Ради. На них обрали головуючий склад. Головою стала Наталія Железцова, заступником – Марина Усатова, секретарем – Світлана Мастепан – усі є внутрішньо переміщеними особами.

На наступному засіданні Рада затвердить свій регламент та складе план роботи, за яким і працюватиме вже безпосередньо у громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь