НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді розпочали роботу по створенню Місць пам’яті загиблих захисників та захисниць України

Дата: 11.09.2023 11:33
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

Цими вихідними у Новій Празі відбулося розширене засідання робочої групи з питань вшанування пам’яті загиблих (померлих) учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників і захисниць України та членів родин загиблих захисників. Під час зустрічі було обговорено основні питання зі вшанування пам’яті наших земляків, що ціною життя боронили незалежність України та волю її народу.

Зокрема, більшістю побажань членів родин загиблих воїнів дійшли згоди у тому, щоб не встановлювати в громаді тимчасових легких конструкцій із зображеннями чи інформацією про наших Героїв, а розпочати більш довготривалий, проте і більш довговічний проєкт з облаштування Місць вшанування пам’яті захисників та захисниць України у смт Нова Прага, селах Пантазіївка і Шарівка. 

Фото без опису

Під час зустрічі було переглянуто велику кількість різних можливих варіантів облаштування подібних Місць і більшістю голосів присутніх представників родин було обрано приблизний варіант конструкції такого Місця пам’яті. Далі до роботи буде залучено відповідних спеціалістів та майстрів, обраховано вартість робіт та закладено необхідні суми у видатки місцевого бюджету. 

Ця жорстока війна, підступно розв’язана російською федерацією, забирає у нас найцінніше… На жаль, неможливо повернути втрачені життя, але ми можемо зберігати світлу пам’ять про них і робити все можливе, щоб досягти найвищої мети – перемоги й миру!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь