НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді планують створити Алею Слави захисників

Дата: 04.09.2023 15:42
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

У Новопразькій громаді вшанують пам’ять загиблих та померлих учасників бойових дій, ветеранів війни, захисників та захисниць України. З цією метою на території громади планують облаштувати Алею Слави захисників. Розробкою проєкту займатиметься спеціально створена робоча група, до складу якої увійшли представники селищної ради, старости сіл та члени родин загиблих воїнів. Робоча група спілкуватиметься з родинами загиблих захисників під час підготовки конкретних заходів щодо вшанування пам’яті героїв та облаштування Алею Слави.

Разом з тим у громаді допомагають захисникам, які отримали поранення у боротьбі проти російських окупантів. Чотирьом пораненим воїнам надали одноразову матеріальну допомогу у розмірі 15 тисяч гривень.

Окрім того, у громаді розробили Селищну програму підтримки та інтеграції внутрішньо переміщених осіб Новопразької селищної ради на 2023 – 2025 роки та Програму забезпечення відшкодування вартості проїзду педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти до місць роботи й у зворотному напрямку на 2023 рік. Обидві програми винесли на затвердження Новопразької селищної ради.

Відповідні рішення ухвалив на своєму засіданні 4 вересня виконавчий комітет Новопразької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь