НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Чи має суб’єкт господарювання здійснювати добір працівників на нові робочі місця по мікрогрантовій програмі за сприяння державної служби зайнятості?

Дата: 24.08.2023 11:44
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Так, має.

Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня  2022 року № 738 (із змінами), передбачає, що обов’язковою умовою договору мікрогранту є створення протягом шести місяців з дня зарахування коштів на рахунок отримувача в акціонерному товаристві “Ощадбанк” робочих місць (залежно від розміру мікрогранту) та працевлаштування на них осіб на строк не менш як 24 місяці протягом трирічного строку реалізації проєкту.

Для виконання отримувачем цієї обов’язкової умови філія регіонального центру зайнятості (за місцем укладення договору мікрогранту) інформує суб’єкта господарювання про можливість укомплектування робочих місць особами з числа зареєстрованих безробітних. Філія та суб’єкт господарювання вживають спільних заходів для добору працівників із числа зареєстрованих безробітних.

За відсутності у філії зареєстрованих безробітних, які можуть бути працевлаштовані на нові робочі місця, комплектування таких робочих місць здійснюється суб’єктом господарювання самостійно.

Інформація про вакансії подається до філії за формою звітності № 3-ПН. Електронний її варіант за посиланням http://surl.li/ddocx

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном +38 (093) 478 70 81

Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь