НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Ветерани Новопразької громади можуть отримати підтримку для власного бізнесу

Дата: 10.08.2023 15:59
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Ветерани війни, родини загиблих ветеранів, захисників та захисниць України, що живуть у Новопразькій громаді, мають нагоду отримати фінансування для розвитку власного бізнесу. Український ветеранський фонд оголосив про запуск програми підтримки «Варто: Золоті руки».

Програма спрямована на підтримку проєктів, які реалізуються безпосередньо за допомогою фізичної праці або використання техніки і супровідних технологічних систем. Це може бути бізнес, пов’язаний з виробництвом товарів, промисловістю, сільським господарством, будівництвом, транспортними послугами тощо.

Також подавати заявки на фінансову підтримку можуть ветерани, котрі займаються наданням соціально-побутових послуг, наприклад, перукарських чи послуг з прибирання, а загалом усіх, до яких залучаються представники професійно-технічних професій.

Подавати заявки на фінансову підтримку від ветеранського фонду мають право:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

У рамках програми «Варто: Золоті руки» можна отримати фінансування у розмірі від 500 000 до 3 000 000 гривень. Однак підтримка проєктів відбуватиметься на конкурсній основі, тобто для отримання коштів учасникам необхідно захистити свої бізнес-проєкти перед експертною радою.

Подати заявку на участь у програмі можна за посиланням: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_zr/

Запитання та уточнення щодо проєкту приймаються за електронною адресою: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua. У темі листа обов'язково вказуйте: «Варто: Золоті руки» або звертайтесь за номером телефону: +380 (98) 009 48 72

Заявки приймаються до 21 серпня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь