НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Підтримка ветеранів, грошова допомога, права дитини: відбулося засідання виконкому

Дата: 26.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

У Новопразькій громаді створять селищну програму комплексної підтримки ветеранів війни, учасників бойових дій, захисників і захисниць України,  членів їхніх сімей, сімей загиблих, безвісти зниклих за особливих обставин і тих, хто перебуває в полоні. Виконавчий комітет на своєму засіданні 26 липня підтримав рішення про її створення та виніс на затвердження Новопразької селищної ради.

Програма покликана сприяти реінтеграції усіх постраждалих від російської військової агресії жителів громади за допомогою додаткової соціальної підтримки, розв'язання проблем матеріально-технічного та медичного спрямування, надання послуг професійної адаптації, залучення до культурно-мистецького життя, вшанування пам’яті загиблих героїв тощо.

На засіданні виконком також розглянув звернення жителів громади, які потребують фінансової підтримки, та вирішив надати грошову допомогу на лікування трьом заявникам.

Два питання, що стосуються дотримання прав дітей, затвердили на засіданні виконкому – про позбавлення батьківських прав та дозвіл на продаж автівки, що належить неповнолітньому.

Загалом виконавчий комітет на черговому засіданні ухвалив шість рішень із життя громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь