НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Пліч-о-пліч: Новопразька громада допомагає у відбудові Херсонщини

Дата: 26.07.2023 12:58
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Мала Олександрівка на Херсонщині сім місяців перебувала під окупацією російських загарбників. Окупанти пошкодили будинки та комунікації, знущалися з жителів, змусили людей тікати з рідних домівок. Після звільнення селяни почали повертатися додому, однак багато будинків були побиті війною і потребували ремонту.

Фото без опису

У рамках державної ініціативи «Пліч-о-пліч» шефство над відновленням Малої Олександрівки взяла на себе Кіровоградщина. Спроможні громади долучилися до відновлення постраждалого житла малоолександрівців. Новопразька громада допомогла з ремонтом жителям будинку по вулиці Космічна,10А.

Фото без опису

Будинок потребував ремонту даху. Допомогли небайдужі підприємці Новопразької громади. Їхнім коштом придбали будівельні матеріали та оплатили заміну перекриття даху. Ремонт коштував загалом 55 600 гривень. Кошти на матеріали надали ФГ «Південне», ФГ «Луч», ФГ «Світлопільське» та ФОП Уманець М.М. За ремонтні роботи заплатило ТОВ «Сузір’я». Дякуємо підприємствам, які допомагають повертати життя у зруйновані рашистами домівки українців. Пліч-о-пліч до перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Ініціатива «Пліч-о-пліч» - це проєкт відновлення міст та сіл України, які найбільше постраждали від російського вторгнення. Сьогодні він реалізується на Херсонщині на рівні громада-громаді або регіон-регіону: відбудувати пошкоджене житло та соціальні об'єкти громадам 26 населених пунктів допоможуть 15 областей України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь