НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XLVI сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 21.07.2023 08:40
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

 

 

  1. Проєкт рішення "Про проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення на території Новопразької селищної ради"
  2. Проєкт рішення "Про затвердження детального плану території частини кварталу по вул. Кленовій (Примакова), 3-а, с. Лозуватка"
  3. Проєкт рішення "Про затвердження актів приймання-передачі майна Пантазіївького  та Веселківського  фельдшерських пунктів"
  4. Проєкт рішення "Про повторний розгляд заяви громадянки Єжової Н.Д. та затвердження проекту землеустрою"
  5. Проєкт рішення "Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища"
  6. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах та за межами  населених пунктів"
  7. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби в межах та за межами населених пунктів"
  8. Проєкт рішення "Про  передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та  обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд  Завгородній Н.В."
  9. Проєкт рішення "Про передачу безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянам Топузову О.Ю. та Топузовій Н.В."
  10. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  у власність земельної  ділянки для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд"
  11. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації частини  земель комунальної власності та передачу земельної ділянки в постійне користування  Новопразькому закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко»"
  12. Проєкт рішення "Про затвердження проектів землеустрою та надання в оренду земельної ділянки  для городництва"
  13. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки  для сінокосіння та випасання худоби гр. Поштовнюку А.Є."
  14. Проєкт рішення "Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення ФГ «Світлопільське»"
  15. Проєкт рішення "Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення ФГ «Світлопільське»"
  16. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на аукціоні"
  17. Проєкт рішення "Про надання дозволу на викуп земельної ділянки  сільськогосподарського призначення у власність для ведення фермерського  господарства громадянину Валькевичу О.В."
  18. Проєкт рішення "Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної територіальної громади за  І півріччя 2023 року"     додаток   
  19. Проєкт рішення "Про затвердження Селищної комплексної програми підтримки учасників бойових дій, ветеранів війни, Захисників і Захисниць України та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих), безвісти зниклих за особливих обставин, які перебувають в полоні та вшанування пам’яті загиблих Захисників та Захисниць України Новопразької селищної ради на 2023-2026 роки"   додаток
  20. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 22 грудня 2020 року № 42 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Новопразької селищної ради  на 2021-2025 роки»"    додаток
  21. Проєкт рішення "Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  від 27 жовтня  2022 року  № 691 «Про затвердження Програми  благоустрою населених пунктів Новопразької селищної територіальної громади на 2023рік»"
  22. Проєкт рішення "Про внесення зміни до рішення Новопразької  селищної ради  від 23 грудня 2022 року  № 761 «Про затвердження Програми  економічного і соціального   розвитку Новопразької  селищної  територіальної  громади на 2023 рік та основні напрямки розвитку на 2024 і 2025 роки»"
  23.  Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 23 грудня 2022 року № 757 «Про затвердження штатних розписів закладів культури Новопразької селищної ради на 2023 рік»"
  24. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду  заповідного урочища місцевого значення  «Суха Балка»"
  25. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення № 744 від 23.12.2022 року «Про затвердження переліку використання коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік»"
  26. Проєкт рішення "Про затвердження Правил утримання домашніх, свійських тварин та птиці на території Новопразької селищної територіальної громади"
  27. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради №441 від 25 листопада 2021 року «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Новопразької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки»"
  28. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 23грудня 2022 року № 762 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік»"    додаток1    додаток2    додаток3     додаток5      додаток7

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь