НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 04.07.2023 11:35
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

          Відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру»,  Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури затвердженого наказом Міністерства культури України 01.07.2016 №497, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 липня 2016 р. за № 1029/29159 Новопразька селищна рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади – керівника народного колективу Новопразького селищного будинку культури №1 Новопразької селищної ради.

        Вимоги до кандидатів: базова вища освіта відповідного спрямування без вимог до стажу роботи, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

        Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають до загального відділу Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, що знаходиться за адресою: смт Нова Прага, вулиця Центральна, 14, наступні документи:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

заява про участь в конкурсі у довільній формі;

особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

копію документа, що посвідчує особу;

копію трудової книжки (за наявності);

копію документа про освіту.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати іншу  додаткову інформацію. Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з Новопразькою селищною радою та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.      Новопразька селищна рада гарантує забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків при проведенні конкурсного відбору на заміщення  вакантної посади керівника народного колективу Новопразького селищного будинку культури №1.

Документи приймаються з 05 липня 2023  по 18 липня  2023 року (упродовж 14 календарних днів з дня оголошення конкурсу).

Строк проведення конкурсу до 24 липня 2023 року.

Додаткову інформацію про умови конкурсу можна отримати в загальному відділі Новопразької селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь