НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді збудують сучасне укриття для школярів

Дата: 30.06.2023 16:22
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

Новопразькі школярі зможуть навчатися офлайн навіть в умовах війни. Громаді вдалося залучити майже чотири мільйони гривень із державного бюджету для будівництва сучасного укриття на території Новопразького ліцею №1.

Про будівництво захисної споруди стало відомо під час позачергової сесії Новопразької селищної ради, яка відбулася у п’ятницю, 30 червня. На сесії депутати  визначили замовника будівельних робіт – департамент капітального будівництва Кіровоградської обласної військової адміністрації. Окрім того, внесли необхідні зміни до селищного бюджету громади та виділили співфінансування на будівництво укриття у розмірі 400 000 гривень.

За кошти місцевого бюджету у громаді також облаштують найпростіше укриття у Новопразькій філії Новопразького ліцею №1. Відповідне рішення підтримали депутати.

Знайшли кошти у бюджеті і для забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства громади, зокрема, на реконструкцію водопровідних мереж кількох вулиць у Новій Празі.

На сесії також затвердили технічну документацію із землеустрою та продовжили договір оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь