НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У громаді створили координаційний центр для допомоги населенню

Дата: 26.06.2023 14:32
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні створив Координаційний центр підтримки цивільного населення, постраждалого внаслідок збройного конфлікту. Засідання виконкому відбулося у понеділок, 26 червня.

Координаційний центр є консультативно-дорадчим органом. Він діятиме при виконкомі і забезпечуватиме взаємодію між органами, виконавчої влади, правоохоронними та іншими державними органами, громадськими організаціями, волонтерами, представниками міжнародних гуманітарних місій для надання жителям громади соціального захисту, психологічної, медичної, правової допомоги тощо.

Центр допомагатиме ветеранам війни, людям з інвалідністю внаслідок війни, родинам загиблих захисників та захисниць, вимушеним переселенцям та іншим постраждалим від війни жителям громади.

Окремим рішенням виконавчий комітет створив спеціальну Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією росії проти України, затвердив її склад та положення. Комісія вивчатиме заяви та прийматиме рішення про надання чи відмову у відповідній компенсації.

Окрім того, на своєму засіданні члени виконкому ухвалили рішення про влаштування дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, до сім’ї патронатного вихователя.

Загалом на своєму засіданні виконком розглянув три питання із життя громади/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь