НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Компенсації роботодавцям витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб: які зміни відбулися у законодавстві?

Дата: 22.06.2023 10:47
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (далі - Порядок). Пунктом 2 Порядку визначено, що однією з умов надання роботодавцям компенсації є подання в установленому законодавством порядку податкової звітності за IV квартал 2021 року або річної звітності за 2021 рік.

Враховуючи, що така компенсація продовжує надаватись і в 2023 році, виникла необхідність приведення Порядку у відповідність до реалій сьогодення. Тож, постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2023 року568, яка набрала чинності 09 червня 2023 року, внесено зміни до Порядку.

Відтепер компенсація надається за умови подання роботодавцем в установленому законодавством порядку податкової квартальної або річної звітності за останній звітний період на дату  подання заяви на отримання компенсації витрат. 

Ознайомитись з іншими змінами до Порядку можна шляхом перегляду постанови № 568 на урядовій вебсторінці за посиланням http://surl.li/hzuzq 

Ви роботодавець і у вас виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь