НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Фінансова підтримка, тариф на тепло та корисні роботи: відбувся виконком

Дата: 08.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

У четвер, 8 червня, відбулося засідання виконавчого комітету Новопразької селищної ради. Члени виконкому розглянули питання грошової допомоги громадянам та програми фінансової підтримки, затвердили тариф на теплопостачання та перелік суспільно корисних робіт.

Виконавчий комітет розглянув програму фінансової підтримки Олександрійської районної ради на 2023 рік та виніс її на затвердження Новопразької селищної ради. Підтримка громади районній раді знадобилася для належного функціонування виконавчого апарату в умовах нестачі державного бюджету на його утримання.

Також на затвердження селищної ради виконавчий комітет виніс програму фінансової підтримки комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Олександрії» на 2023-2025 рік. Підприємство надає медичну допомогу населенню Новопразької громади, і для її поліпшення необхідне додаткове фінансування.

Розглянувши відповідні заяви, виконком виділив одноразову матеріальну допомогу на лікування двом жителям громади.

Своїм рішенням виконавчий комітет встановив тариф на послуги з теплопостачання, що надаються ПрАТ «Шарівське». Підприємства, організації та установи платитимуть 3057,92 грн/Гкал з 1 січня 2024 року.

Окремим рішенням виконком затвердив перелік суспільно корисних робіт, які виконуватимуться в умовах воєнного стану на території громади. За цим рішенням Олександрійський міськрайонний центр зайнятості зможе направляти безробітних для виконання ремонтно-відновлювальних робіт, на будівництво захисних споруд та укриттів, для надання допомоги людям з інвалідністю, дітям, громадянам похилого віку, постраждалим внаслідок бойових дій, надання послуг вимушеним переселенцям, які потребують стороннього догляду, та на інші суспільно-корисні роботи.

Загалом виконавчий комітет розглянув та затвердив на засіданні п’ять рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь