НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді до свята збудували багатофункціональний дитячий майданчик

Дата: 01.06.2023 10:32
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають Міжнародний день захисту дітей.

Діти – майбутнє нашої держави, яке формується сьогодні. На жаль, дитинство наших дітей затьмарене війною, що розв’язала сусідня держава-терорист. Страшно усвідомлювати, що у сучасному світі замість безтурботних дитячих розваг малечі доводиться переживати такі тривожні часи. Проте саме наші діти та бажання бачити їхнє майбутнє щасливим надає нам стільки сили, упевненості та витримки на шляху до перемоги.

Особливо зараз малеча так потребує любові, турботи й батьківської ласки. Хочеться, щоб кожне дитяче серце було наповнене своїм маленьким щастям. Тож до Міжнародного дня захисту дітей у Новопразькій громаді збудували великий багатофункціональний дитячий майданчик на Співочому полі Нової Праги.

Фото без опису

Тут для малечі є різноманітні ігрові комплекси, гірки з містками, карусель, гойдалка, лавки для відпочинку та вдосталь вільного місця для розваг і руханок.

Завдячуючи захисникам, малеча Новопразької громади сьогодні має змогу жити, навчатися, рости на своїй землі, а відтепер - і гратися на новому майданчику. Дякуємо Збройним силам України за надійний захист наших дітей! 

Фото без опису

Бажаємо кожній дитині радості, здоров’я, турботи та розуміння, міцної щасливої родини та всього необхідного для безтурботного дитинства. Бережімо дитинство і віримо у Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь