НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Ще один крок на шляху до реалізації ідей молоді

Дата: 30.05.2023 18:10
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

26 травня відбулася онлайн презентація трьох ТОП молодіжних проєктів. Нагадаємо, що за результатами голосування лідерами стали такі ідеї молодіжного проєкту:

1. Багатофункціональний спортивний майданчик (78 голосів – 31,7%)
2. Сучасний зал для тренувань (с.Шарівка) (56 голосів – 22,8%)
3. Вуличний простір підзарядки (43 голоси кількість голосів – 17,5%)

Під час зустрічі відбулося активне обговорення з експертами Програми DOBRE кожної з трьох ідей щодо реалістичності їх втілення, можливості доопрацювання програмного наповнення ідей, більш чіткого бачення результатів реалізації проєкту. 
 
Ознайомившись з концепціями трьох ТОП молодіжних проєктів, Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)
Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь