НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Крок за кроком працюємо над розробкою молодіжного проєкту, який отримає фінансування від Програми USAID DOBRE

Дата: 18.05.2023 17:36
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Нагадаємо, що за результатами Молодіжних діалогів участі у Новопразькій громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - проведено онлайн-опитування молоді щодо пріоритетних ідей, серед яких було визначено ТРИ пріоритетні:

  1. Багатофункціональний спортивний майданчик (78 голосів – 31,7%)

  2. Сучасний зал для тренувань (с.Шарівка) (56 голосів – 22,8%)

  3. Вуличний простір підзарядки (43 голоси кількість голосів – 17,5%)

 

Участь в опитуванні взяли: 246 представників/ць молоді громади

 

Наступний крок - онлайн-обговорення ідей за участю молодіжного активу, представників громадських молодіжних організацій, органів місцевого самоврядування, партнерів з ГО Агенція сталого розвитку “Хмарочос” та Програми USAID DOBRE, де буде проаналізовано ТРИ ідеї на предмет реалістичності втілення, доопрацьовано програмне наповнення ідей та визначено робочу групу, яка готуватиме ТРИ проєктні ідеї до подання Програмі DOBRE.

 

Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».

#DOBRE 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь