НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ПРО ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ ЗІ СТВОРЕННЯ ТА РОЗВИТКУ САДІВ І ТЕПЛИЦЬ

Дата: 12.05.2023 13:29
Кількість переглядів: 55

ПРО ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ ЗІ СТВОРЕННЯ ТА РОЗВИТКУ САДІВ І ТЕПЛИЦЬ

У держбюджеті 2023 року на фінансування грантових програм зі створення та розвитку садів і теплиць передбачено 997 млн. грн.

Грантова програма з компенсації створення сдів дозволяє залучити від 140 тис. до 400 тис. грн. за гектар. Площа території саду має бути від 1 до 25 га. Основна умова для вас - створення нових робочих місць. Цими коштами можна оплатити будь-які витрати пов'язані з проєктом.

Грантова програма з компенсації вартості теплиць допоможе залучити аграріям до 7 млн. грн.

Порядки надання зазначених грантів затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року №738 "Деякі питання надання грантів бізнесу" (зі змінами).

Звертаємо увагу, що отримувачами грантів є як юридичні особи так і фізичні особи-підприємці, які провадять діяльність у сфері вирощування сільськогосподарських культур на землях, на які право власності або користування підтверджено належними правовстановлюючими документами.

З деталями грантової допомоги можна ознайомитися за посиланням https://dotacii2019.minagro.gov.ua/ 

Отримати консультації щодо зазначених грантових програм можна звернувшись на "гарячу лінію" департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації за номером: 0668613815, або зателефонувавши за номерами : 0969793105, 0952575677.

Вся інформація про проєкт освітніх вебінарів "єРобота: як отримати грант для бізнесу" - у телеграм-каналі єРобота/Державна підтримка підприємництва http://t.me/erobotanews .

Грантова програма з розвитку садів та теплиць: у топ-3 серед культур -  фундук та волоський горіх, лохина і чорниця, яблуня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь