НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Від ідей до втілення: обирай ідею молодіжного проєкту, який буде реалізовано у Новопразькій громаді

Дата: 11.05.2023 10:50
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

За результатами Діалогів участі у Новопразькій громаді молоддю були розроблені пропозиції 10-ти ідей молодіжних проєктів. Наступний етап - онлайн-опитування молоді щодо пріоритетних ідей.

 

Переходь за посиланням https://forms.gle/dQTS7MJ8yK2AvD2F8 та обирай ту ідею молодіжного проєкту, яка отримає фінансування на реалізацію від Програми DOBRE.

 

За результатами опитування молоді Новопразької громади буде обрано ТРИ пріоритетні ідеї молодіжних проєктів, спрямованих на відновлення/покращення інфраструктури молодіжної роботи у Новопразькій громаді, з яких Програма USAID DOBRE профінансує 1 проєкт на суму $10000.

 

Онлайн-опитування триватиме до 16  травня 2023 року.

Програма DOBRE лишає за собою фінальне погодження проєктної ідеї для подальшої підготовки проєктної заявки, яка відповідатиме умовам та пріоритетам грантової програми.

Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Супровід в розробці ідей молодіжного проєкту надає ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

#DOBRE

Ідеї для молодіжного проєкту  Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь