НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада продовжує співпрацю із Програмою USAID DOBRE

Дата: 10.05.2023 17:57
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Учора, 9 травня у Новопразькій громаді приймали делегацію представників Програми USAID DOBRE. Серед гостей нашої громади були: Браян Кемпел - керівник Програми USAID DOBRE; Максим Бурдавіцин - заступник керівника Програми USAID DOBRE; Андрій Нагорний - старший регіональний менеджер Програми USAID DOBRE; Олена Радул, Ярослава Ткаченко - програмні спеціалісти Кіровоградського офісу Програми DOBRE.

Фото без опису

Представники громади показали гостям соціально важливі проєкти, які втілили спільно з Програмою DOBRE починаючи з 2019 року. Серед спільних проєктів:

  • «Багатофункціональна зала» створена у приміщенні актової зали Новопразької дитячої музичної школи; 
  • «Здоров’я для всіх» –  встановлено спортивний майданчик  у смт Нова Прага, та спортивні комплекси у селах Шарівка і Пантазіївка;

Фото без опису

  • «Закупівля планшетних ПК з метою проведення опитування громадян щодо якості послуг» – придбано 4 планшети; 
  • «Кутковини» – придбано фото апаратуру та вуличні меблі для проведення виїзних культурно-мистецьких заходів; 
  • «Молодіжний арт-цент» – створено молодіжний простір за адресою смт Нова Прага, вулиця Садова, 116; 

Фото без опису

  • «Удосконалення послуги утримання та ремонту дорожньої інфраструктури Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2025 рр.» – придбано автомобіль-самоскид МАЗ для Новопразького комунального підприємства та навісне обладнання для всесезонного обслуговування, виконаний поточний ремонт приміщення для зберігання техніки; 

Фото без опису

  • «Створення STEM лабораторії робототехніки SPIKE в смт Нова Прага» – відремонтовано приміщення у Новопразькому ліцеї №1 та облаштувано його відповідною апаратурою; 

Фото без опису

  • «Створення документації з просторового планування території та землевпорядних робіт в ОТГ – комплексне просторове планування» – виготовлено комплексне просторове планування населених пунктів громади; 
  • Проєкт негайного реагування був реалізований вже в умовах воєнного стану – забезпечено генераторами критичну інфраструктуру  та соціальну сферу.  

Всього реалізовано 9 проєктів, загальна вартість яких склала 6727,633 тис.грн, з яких донор спонсорував 5058,612 тис.грн, а решту – 1669,021 тис.грн було виділено з місцевого бюджету громади.

В ході робочого візиту представників Програми USAID DOBRE також було обговорено і майбутні спільні проєкти та плани щодо їх реалізації.

Фото без опису

Сьогодні, з метою продовження партнерства, начальник ОВА Андрій Райкович підписав меморандум про другий етап співпраці з USAID (DOBRE). Згідно з ним програма діятиме на  новому етапі співпраці з 6 громадами області, серед яких і Новопразька селищна територіальна громада.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь