НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Психологічний хаб, торгівля та бюджет: відбулося засідання виконкому

Дата: 01.05.2023 12:52
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

У Новопразькій громаді розширюють допомогу людям, що постраждали від війни. На додачу до ветеранського простору виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні 1 травня створив психологічний хаб.

Психологічний хаб працюватиме на базі КЗ «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради». Психологи хабу надаватимуть безоплатну психологічну допомогу ветеранам війни, членам їхніх сімей та родинам загиблих, поранених військових, внутрішньо переміщеним особам, іншим постраждалим від повномасштабного військового вторгнення російської федерації в Україну. Консультації проводитимуть наживо, за телефоном та онлайн з дотриманням цілковитої конфіденційності.

На засіданні виконкому також утворили робочу групу, яка займатиметься  ліквідацією та запобігатиме виникненню стихійної торгівлі харчами, рослинною продукцією, промисловими товарами у невстановлених для цього місцях.

Виконком розглянув звіт про виконання селищного бюджету за перший квартал 2023 року та вирішив винести його на затвердження Новопразької селищної ради. Окремо ухвалив рішення про виплату компенсації трьом жителям громади, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі.

Ще два рішення виконкому стосувалися встановлення опіки та влаштування неповнолітньої дитини.

Загалом виконавчий комітет розглянув та ухвалив 6 рішень із різних сфер життя громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь