НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькому ліцеї № 1 облаштували укриття та готуються зустрічати учнів

Дата: 14.04.2023 14:47
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

У Новопразькому ліцеї № 1 провели роботи з облаштування первинного укриття та створили умови для змішаного навчання учнів закладу.

У приміщенні  облаштували місця для  перебування учнів під час повітряної тривоги:  учні мають можливість користуватись пледами та карематами для сидіння, наявна питна вода, вентиляція (природна та примусова), внутрішній туалет, опалення приміщення, а також світлові таблички, ліхтарики та  павербанки, що можуть використовуватись під час вимикання світла. Найближчим часом в укритті буде створена можливість для підключення до мережі Інтернет.

Фото без опису   Фото без опису

Освітній простір оснащено необхідними матеріалами для створення спокійної психологічної атмосфери, наявні письмові приладдя, дошки для малювання, кольоровий папір, різноманітні матеріали  для всіх категорій учнів, дидактичні та настільні ігри для навчання та відпочинку, є можливість урізноманітнити час школярів  переглядом навчальних відеофільмів.

В укритті облаштовано місце для надання першої домедичної допомоги, у наявності необхідні дезінфекційні засоби та пристрої для обробки поверхонь та підлоги. Вхід до укриття освітлюється світловими панелями, має необхідні  засоби протипожежного захисту.

Фото без опису

На виконання ремонтних робіт та закупівлю необхідних матеріалів було виділено 260 000 грн. Наступного тижня Новопразький ліцей №1 радо зустрічатиме учнів у своїх стінах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь