НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Ініціатива та підтримка: громада допомогла захисникові розбити сад

Дата: 07.04.2023 08:54
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Війна зруйнувала багато планів. Однак навіть у цей складний час Новопразька громада підтримує тих, хто рухає її вперед. Так з допомогою громади у Новій Празі з’явиться нове місце для любителів зеленого туризму.

Почалося все з того, що молодий хлопець приїхав до Нової Праги, вподобав  мальовничу природу селища та захотів розвивати тут зелений туризм. Придбав будинок, орендував ділянку землі й планував розбити горіховий сад. Вже навіть замовив саджанці горіха, та все змінила війна.

Хлопець був мобілізований та повернувся до військової служби. Садові інструменти довелося змінити на зброю, тож він запропонував роздати саджанці новопражцям, щоб дерева не загинули.

Однак у громаді вирішили, що війна не має завадити захисникові здійснити мрію, та запропонували підтримку. Новопражці самі висадили майже двісті саджанців горіха та допомогли розбити сад.

Фото без опису    Фото без опису

Доки власник дерев захищатиме країну, громада догляне за молодими насадженнями. А після перемоги господар саду продовжить втілювати в життя свій проєкт та розвивати зелений туризм у Новопразькій громаді.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь