НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Громада залучила для переселенців допомогу від Червоного Хреста

Дата: 17.03.2023 15:12
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

У Новопразькій громаді продовжують підтримувати українців, котрі знайшли прихисток на її території після вторгнення російських окупантів. У березні переселенцям допомогли з дровами для опалення.

Підтримку особливо вразливим людям надав Новопразький осередок Товариства Червоного Хреста України, що діє на базі Центру надання соціальних послуг Новопразької селищної ради. Завдяки співпраці з Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України вдалося залучити кошти Червоного Хреста Швейцарії.

Фото без опису   Фото без опису

Спільний проєкт та міжнародна фінансова підтримка допомогли покращити умови проживання переселенців у громаді: 29 домогосподарств, забезпечили дровами для опалення. У першу чергу дрова отримали самотні люди похилого віку (від 65 років), важкохворі, люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, самотні опікуни дітей, вагітні жінки й матері з дітьми віком до двох років.

Фото без опису

Нині Червоний Хрест – це найбільша гуманітарна організація в Україні, яка понад 100 років допомагає вразливим верствам населення, людям, які постраждали внаслідок стихійних лих, катастроф, надзвичайних ситуацій чи війни.

Читайте новини із життя Новопразької громади також у нашому офіційному телеграм-каналі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь