НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

На зв’язку: у громаді забезпечили стабільну роботу мобільної вежі

Дата: 08.03.2023 16:51
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

У Шарівському старостинському окрузі налагодили стабільний зв’язок. Тепер ця частина Новопразької громади не залишиться відрізаною від решти світу за відсутності електроенергії.

На проблему з мобільним зв’язком керівництву громади поскаржилися жителі Шарівки. Мешканці розповіли, що не мали змоги зателефонувати під час погодинних відключень світла. Розташована на території вежа Vodafone вимикалася разом зі світлом.

Керівництво Новопразької громади звернулося до регіонального відділення компанії Vodafone у Кіровоградській області. Завдяки спільним зусиллям проблему вдалося вирішити доволі швидко. 

Оператор мобільного зв’язку встановив на вежі джерела аварійного живлення, щоб підтримувати її роботу під час погодинних відключень світла. Громада ж забезпечить безперервне функціонування вежі за надзвичайної ситуації. У разі аварійного вимкнення світла Новопразька громада надасть генератор, який і живитиме вежу. Усі підготовчі роботи та перевірка обладнання проведені, тож тепер Шарівці жоден блекаут не страшний.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь