НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень XL сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 10.02.2023 12:04
Кількість переглядів: 505

Фото без опису

1. Проєкт рішення "Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної територіальної громади за  2022 рік"   додаток 

2. Проєкт рішення "Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»"

3. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення №29 від 22.12.2020 року «Про затвердження Регламенту Новопразької селищної  ради восьмого скликання»"

4. Проєкт рішення "Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища"

5. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність"

6. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів"

7. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби  із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага"

8. Проєкт рішення "Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд громадянам"

9. Проєкт рішення "Про затвердження проектів землеустрою та передачу  у власність земельної  ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд"

10. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  у власність земельної  ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд"

11. Проєкт рішення "Про затвердження проектів землеустрою та надання в оренду земельних ділянок  для городництва"

12. Проєкт рішення "Про проведення інвентаризації частини земель комунальної власності"

13. Проєкт рішення "Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності ФГ «Південне»"

14. Проєкт рішення "Про продовження договору оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення комунальної власності ФГ «Степ»"

15. Проєкт рішення "Про передачу  в оренду  земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Поштовнюку А.Є."

16. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки  для сінокосіння та випасання худоби гр. Уманцю М.М."

17. Проєкт рішення "Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності"

18. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами населеного пункту із земель колишніх КСП"

19. Проєкт рішення "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності"

20. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки земель водного фонду, виготовлення  технічної  документації по нормативній грошовій  оцінці та паспорта водного об’єкта для продажу  права оренди на земельних торгах"

21. Проєкт рішення "Про проведення земельних торгів в формі електронного аукціону з  продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення"

22. Проєкт рішення "Про затвердження коефіцієнта індексації за 2022рік"

23. Проєкт рішення "Про  надання згоди на списання  аварійних дерев Новопразького ліцею №2"

24. Проєкт рішення "Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області та  віддалені робочі місця в с. Пантазіївка та с. Шарівка Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"

25. Проєкт рішення "Про надання згоди на списання основних засобів Новопразького ліцею №1"

26. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради № 659 від 26.07.2022 року «Про затвердження  «Програми фінансової  підтримки військовим частинам Збройних Сил України, Військам територіальної оборони України, Національної гвардії України на 2022 – 2023 роки»"

27. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Благоустрій Новопразької громади Олександрійського району Кіровоградської області» на 2023 рік"

28. Проєкт рішення "Про передачу комунального майна на праві господарського відання"

29. Проєкт рішення "Про передачу майна"

30. Проєкт рішення "Про внесення зміни до рішення Новопразької  селищної ради  від 23 грудня 2022 року  № 761 «Про затвердження Програми  економічного і соціального   розвитку Новопразької  селищної  територіальної  громади на 2023 рік та основні напрямки розвитку на 2024 і 2025 роки»"

31. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 23грудня 2022 року № 762 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік»"   додаток1   додаток2    додаток3  додаток5    додаток7


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь