НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Подарунки, теплі речі та обладнання: громада підтримує захисників на фронті

Дата: 11.01.2023 12:06
Кількість переглядів: 197

Новопразька громада не припиняє підтримувати земляків, котрі боронять країну у війні з російським агресором. До свят захисникам зібрали подарунки та черговий вантаж підтримки.

Небайдужі жителі громади поділилися харчами, домашньою консервацією, тушкованкою, макаронними виробами, смаколиками тощо. До свят зібрали індивідуальні подарунки та святково оформили їх, щоб порадувати оборонців на передовій. Також новопражці потурбувалися про здоров’я воїнів та придбали для них ліки проти застуди, таблетки для очищення води. Новопразькі майстрині тим часом сплели маскувальні сітки та зв’язали теплі шкарпетки.

   

Особливий подарунок захисникам підготував 10-річний Євген Погорілий. Хлопчик переїхав до Новопразької громади із окупованого росіянами Енергодара. На свята він захотів підбадьорити та подякувати бійцям. Тому попросив маму спекти різдвяне печиво, а сам прикрасив його та намалював малюнок з вірою у ЗСУ та надією на повернення до рідного міста. Євген приніс печиво та малюнок у волонтерський центр «НадіяЄ!» і попросив відправити захисникам.

Зібрані продукти, подарунки та речі розподілили на 4 посилки, які поїхали до оборонців на Східний і Південний фронт.

На додачу жителі громади зібрали кошти на придбання ще одного генератора та акумулятора, які допоможуть захисникам на передовій.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь