НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада отримала бюджет та програми розвитку на наступний рік

Дата: 26.12.2022 08:15
Кількість переглядів: 510

Фото без опису

У п’ятницю, 23 грудня, відбулася чергова сесія Новопразької селищної ради. Депутати попрацювали плідно: ухвалили бюджет та цілу низку програм, за якими громада житиме наступного року.

Селищна рада затвердила бюджет Новопразької громади на 2023 рік у розмірі 89 487 910 гривень. Разом з тим ухвалила програму соціально-економічного розвитку громади на 2023 рік та основні напрямки розвитку на 2024-2025 роки.

Для забезпечення життєдіяльності громади у новому році депутати затвердили структуру, штатний розпис та чисельність різноманітних відділів селищної ради та закладів громади. Зокрема, апарату ради, фінансового відділу та відділу освіти, закладів культури, бібліотек, музичної школи, центру надання соціальних послуг, місцевої пожежної команди.

Жителі громади, котрі мають право на пільговий проїзд в автобусах та приміських потягах, зможуть ним скористатися і наступного року. Депутати підтримали програми відшкодування відповідних витрат перевізникам на автомобільному і залізничному транспорті.  

Депутати внесли зміни до програми соціального захисту населення на 2021-2025 рік, щоб забезпечити підтримку переселенцям, ветеранам війни, сім’ям загиблих захисників. А затвердження цільової програми дозволить організувати безоплатне харчування та забезпечення медикаментами внутрішньо переміщених осіб у дитячих садках та школах.

Також на сесії відкоригували місцевий бюджет 2022 року та цьогорічну програму соціально-економічного розвитку.

Загалом депутати розглянули та затвердили 36 рішень стосовно різних сфер життєдіяльності громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь