НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови громади з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2022 09:29
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні вітаємо зі святом наших волонтерів.

Волонтерський рух у Новопразькій громаді – потужна сила, яка допомагає рухатися до перемоги над агресором. Від початку війни волонтери жодного дня не зупиняються у своєму прагненні допомогти, нагодувати, обігріти наших захисників, котрі боронять країну від ворога.

Зусиллями волонтерів на фронт відправлені десятки вантажів не лише з харчами та необхідним обладнанням, а й зі словами підтримки та оберегами, що допомагають воїнам триматися у пекельній боротьбі. Разом з тим волонтери допомагають облаштувати новий дім людям, котрі змушені були залишити свої домівки та оселилися на території Новопразької громади.

Багато жителів нашої громади долучилися до волонтерського руху: плетуть сітки та килимки, печуть випічку та готують консервацію, віддають кошти на потреби армії. Та особливо хочу відзначити наш волонтерський центр «НадіяЄ!», який від 24 лютого працює на перемогу, не покладаючи рук.

Дякую усім нашим волонтерам за милосердя, наполегливість та непохитність у нелегкій місії. Бажаю вам міцного здоров’я, витримки та сили духу! Разом до перемоги! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь