НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень виконавчого комітету від 07 грудня 2022 року

Дата: 05.12.2022 10:47
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

1. Проєкт рішення "Про  надання грошової допомоги  громадянам"

2. Проєкт рішення "Про встановлення тарифів на послуги поводження з твердими побутовими відходами для населення, бюджетних установ, організацій та інших споживачів, що надаються Новопразьким комунальним підприємством"

3. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом окремих категорій громадян, які проживають на території Новопразької селищної ради на 2023 рік"

4. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільгові перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом приміського  сполучення на 2023 рік

5. Проєкт рішення "Про   Програму допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки до призовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації  «Захисник» на 2023 рік («Захисник – 2023»)"

6. Проєкт рішення "Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік та основні напрямки розвитку на 2024 - 2025 роки" додаток 

7. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансування проведення заходів та свят на території Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік"

8. Проєкт рішення "Про передачу речового майна добровольчому формуванню Новопразької селищної територіальної громади  Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"

9. Проєкт рішення "Про затвердження цільової програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених осіб в  закладах загальної середньої  та  дошкільної освіти Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік"

10. Проєкт рішення "Про затвердження Програми фінансової підтримки Новопразького комунального підприємства на 2023 рік"

11. Проєкт рішення "Про зарахування на квартирний облік дитини-сироти"

12. Проєкт рішення "Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь