НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Безпека освітнього середовища Новопразької громади – у полі зору фахівців

Дата: 21.11.2022 14:04
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

У Новопразькій громаді з візитом побували представники Національної поліції, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби з надзвичайних ситуацій. Поважні гості з Києва приїхали, щоб на власні очі побачити, як втілюється у життя пілотний проєкт «Вихователь безпеки освітнього середовища».

Громаду відвідали начальник відділу з питань захисту прав дитини Департаменту моніторингу дотримання прав людини МВС Юрій Кіцула, заступник начальника відділу профілактичної роботи управління пожежної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС Анатолій Шкарбут, заступник начальника відділу зв’язків з громадськістю Департаменту патрульної поліції НПУ Олександр Коцар, начальник відділу ювенальної превенції поліції Кіровоградської області Сергій Бочарніков та представник олександрійського підрозділу ДСНС Артем Печений.

Фахівці зі столиці прибули, щоб налагодити комунікацію з керівництвом громади, місцевими поліцейськими та надзвичайниками, директорами шкіл, які беруть участь у пілотному проєкті. Та головну увагу під час візиту приділили роботі вихователя безпеки в освітньому середовищі.

Ірина Коханова, котра віднедавна виконує обов’язки вихователя безпеки у Новопразькій громаді, ознайомила гостей з результатами проведеного у закладах освіти анкетування з питань безпеки у школах. Фахівці надали консультативну допомогу вихователю, порадили розробки Нацполіції та ДСНС, які можна використовувати під час профілактичної роботи з дітьми, запропонували кілька варіантів для проведення заходів з учнями.

Під час візиту представники МВС, Національної поліції та ДСНС обговорили з вихователем проблемні питання, які виникають в роботі спеціаліста з безпеки та шляхи їх подолання, пообіцяли допомагати й надалі. А на додачу подарували громаді настільну гру, що дозволить працювати з дітьми, батьками та педагогами над створенням безпечного освітнього середовища в цікавій та розважальній формі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь