НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень ХХХVIII сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 18.11.2022 09:38
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

1. Проєкт рішення "Про затвердження «Щорічного звіту про здійснення регуляторної діяльності Новопразької селищної ради за 2022 рік "

2. Проєкт рішення "Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Новопразької селищної територіальної громади на 2023 рік "

3. Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до рішення № 245 від 10.06.2021 року  «Про затвердження Переліку  першого та другого типу об’єктів  оренди комунальної власності»"

4. Проєкт рішення "Про передачу в оренду без проведення аукціону  майна комунальної власності Новопразької селищної територіальної громади Комунальному некомерційному підприємству «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» Кіровоградської обласної ради"

5. Проєкт рішення "Про затвердження нової редакції статуту Новопразького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Рукавичка» Новопразької селищної ради Олександрійського району  Кіровоградської області"

6. Проєкт рішення "Про передачу основних засобів"

7. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021 року № 517 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік»"    додаток2    додаток3    додаток7

 

8. Проєкт рішення "Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища"

9. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах населених пунктів"

10. Проєкт рішення "Про  передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд громадянам"

11. Проєкт рішення "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  у власність земельної  ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд"

12. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області"

13. Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки водного фонду.

14. Проєкт рішення "Про розгляд клопотання  щодо зміни цільового призначення  земельної ділянки комунальної власності"

15. Проєкт рішення "Про розгляд заяв щодо затвердження проектів землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства" 

 

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь