НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Розподілили бюджет та підтримали військових: відбулася сесія селищної ради

Дата: 10.11.2022 15:39
Кількість переглядів: 257

Депутати Новопразької громади ради внесли зміни до бюджету, допомогли спецпризначенцям та затвердити земельну документацію для облаштування сміттєзвалища. У четвер, 10 листопада, відбулася сесія селищної ради.

На засіданні депутати відкоригували програму соціально-економічного розвитку Новопразької громади та місцевий бюджет на 2022 рік. Зокрема, виділи кошти на лікування у стоматологічному кабінеті дітей віком до 18 років та пільговиків. Частину коштів бюджету направили на придбання твердого палива (пелет) для Шарівського будинку культури.

Внесли зміни депутати й до програми фінансової підтримки військових частин Збройних сил України, Нацгвардії та формувань територіальної оборони на 2022-2023 роки. Для потреб загону спецпризначення, що розташовується на базі підшефної військової частини, виділили 30 тисяч гривень. Ці кошти необхідні військовим, щоб придбати запчастини до моторних транспортних засобів.

Окремим рішенням депутати затвердили технічну документацію із землеустрою для сміттєзвалища на території Шарівського старостинського округу.

Загалом на сесії розглянули 5 питань. Усі знайшли підтримку депутатів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь