НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бюджет, земля та благоустрій: відбулася сесія Новопразької селищної ради

Дата: 28.10.2022 11:11
Кількість переглядів: 428

Депутати громади перерозподілили бюджет, потурбувалися про сім’ї захисників та благоустрій, визначилися щодо використання земельних ділянок. У четвер, 27 жовтня, відбулася чергова сесія Новопразької селищної ради.

Новопразька громада отримала нову програму благоустрою на 2023 рік. Її підтримав виконавчий комітет, а потім і селищна рада.

Депутати затвердили звіт щодо виконання бюджету громади за 9 місяців 2022 року та відкоригували поточний кошторис. Зокрема, перерозподілили кошти між закладами освіти Новопразької громади: спрямували необхідне фінансування на придбання вугілля для Новопразького БДЮТ, матеріалів та послуг для обладнання протирадіаційного укриття у Шарівському ліцеї, а також на оплату проєктно-кошторисної документації для ремонту в будівлі Новопразької філії.

Частину коштів з бюджету громади виділили на купівлю шумоподавлюючих навушників для мінометної батареї підшефної військової частини. У сфері соціального захисту передбачили кошти для виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих захисників Новопразької громади. А також знайшли можливість профінансувати розробку історико-архітектурного плану селища Нова Прага.

Чималу увагу приділили питанням землеустрою: надали дозволи на виготовлення проєктної документації для оренди земельних ділянок з метою городництва, сінокосіння, випасання худоби, технічної документації щодо встановлення меж ділянок тощо.

Загалом 17 питань з різних сфер життя громади знайшли підтримку депутатів на черговій сесії селищної ради.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь