НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бюджет, земля та благоустрій: відбулася сесія Новопразької селищної ради

Дата: 28.10.2022 11:11
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Депутати громади перерозподілили бюджет, потурбувалися про сім’ї захисників та благоустрій, визначилися щодо використання земельних ділянок. У четвер, 27 жовтня, відбулася чергова сесія Новопразької селищної ради.

Новопразька громада отримала нову програму благоустрою на 2023 рік. Її підтримав виконавчий комітет, а потім і селищна рада.

Депутати затвердили звіт щодо виконання бюджету громади за 9 місяців 2022 року та відкоригували поточний кошторис. Зокрема, перерозподілили кошти між закладами освіти Новопразької громади: спрямували необхідне фінансування на придбання вугілля для Новопразького БДЮТ, матеріалів та послуг для обладнання протирадіаційного укриття у Шарівському ліцеї, а також на оплату проєктно-кошторисної документації для ремонту в будівлі Новопразької філії.

Частину коштів з бюджету громади виділили на купівлю шумоподавлюючих навушників для мінометної батареї підшефної військової частини. У сфері соціального захисту передбачили кошти для виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих захисників Новопразької громади. А також знайшли можливість профінансувати розробку історико-архітектурного плану селища Нова Прага.

Фото без опису

Чималу увагу приділили питанням землеустрою: надали дозволи на виготовлення проєктної документації для оренди земельних ділянок з метою городництва, сінокосіння, випасання худоби, технічної документації щодо встановлення меж ділянок тощо.

Загалом 17 питань з різних сфер життя громади знайшли підтримку депутатів на черговій сесії селищної ради.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь