НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бюджет, благоустрій, допомога: виконком ухвалив нагальні рішення

Дата: 27.10.2022 13:52
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради відбувся 26 жовтня. Члени виконкому ухвалили рішення щодо бюджету, благоустрою громади, тарифів, підтримки сімей загиблих захисників.

Присутні погодили проєкт програми благоустрою населених пунктів Новопразької громади на 2023 рік. Серед завдань програми – підтримання належного санітарного стану вулиць, територій навколо шкіл та садочків, грейдерування доріг, впорядкування кладовищ і пам’ятних знаків, озеленення та чимало іншого.

Окремим рішення встановили тариф на послуги з теплопостачання, що надаються ПрАТ «Шарівське». Згідно з рішенням, відповідні підприємства, організації, установи сплачуватимуть за тепло на рівні минулого року – 2582,04 гривень за одну гігакалорію.

На виконання постанови Кабміну у Новопразькій громаді створили спеціальну комісію. Вона розглядатиме заяви про призначення грошової компенсації членам сімей тих людей, які загинули чи зникли безвісти, померли від поранення чи отримали інвалідність під час війни.

Також виконком виділив одноразову грошову допомогу сім’ї героя Новопразької громади, який загинув, захищаючи Україну від російської агресії.

На засіданні підсумували виконання бюджету Новопразької громади за 9 місяців 2022 року та вирішили передати його на затвердження депутатам селищної ради.

На додачу виконавчий комітет ухвалив рішення про знаття з квартирного обліку, припинення опіки над дитиною та зняття з реєстрації місця проживання неповнолітніх дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь