НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Об'єкт державної власності, який доступний до приватизації

Дата: 10.10.2022 11:08
Кількість переглядів: 120

 

Наказом Фонду державного майна України від 04.01.2022 року  №1 "Про затвердження переліків об'єктів малої приватизації, що підлягають приватизації в 2022 році" до Переліку окремого майна включено об'єкт державної власності - нежитлова будівля Новопразького державного пункту ветеринарної медицини загальною площею 27,4 кв. м, що розташований за адресою Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Нова Прага, вул. Миру, 153/1, та перебуває на балансі Олександрійської районної державної лікарні ветеринарної медицини (код ЄДРПОУ 00700097) (далі об'єкт приватизації).

Фото без опису

Процедура торгів (аукціон) з реалізації вказаного активу проходитиме на базі електронної торгової системи "Prozorro.Продажі" та відбуватиметься відповідно до вимог Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" від 18.01.2018 №2269-VIII та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об'єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432.

Звертаємо увагу, що на період дії правового режиму воєнного стану, потенційний покупець, який зацікавлений в купівлі певного державного активу, необхідно надіслати лист про намір приватизації у довільній формі на адресу Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях: вул. Глинки, 2, м. Кропивницький, 25009. Зразок листа

 

Інформаційний бюлетень об'єктів державної власності, які доступні до приватизації на Кіровоградщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь