НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Зміни до програм та планування території громади затвердила селищна рада

Дата: 28.09.2022 12:25
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Новопразька селищна рада виділила кошти на підтримку медичних закладів, добровольців та комунального підприємства, а також затвердила планування території громади. Одинадцять питань розглянули депутати на черговій сесії селищної ради 27 вересня.

Під час засідання присутні затвердили схему планування території Новопразької громади, якою відтепер керуватимуться виконком та усі структурні підрозділи селищної ради під час прийняття рішень. Схему розробив Український науково-проєктний інститут цивільного будівництва.

Низка програм отримала необхідні зміни на черговій сесії. Депутати відкоригували програму фінансової підтримки Новопразького комунального підприємства на 2022 рік, підтримки добровольчих формувань Новопразької громади та стоматологічної лікарні в Олександрії.

Також зміни торкнулися програми допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, організації приписки до призовної дільниці, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації «Призовник» на 2022 рік. У цьому рішенні депутати визначили потребу в коштах для перевезення призовників на строкову службу та резервістів на навчальні збори, а також на придбання оргтехніки для центру комплектування.

Разом з тим селищна рада внесла зміни до бюджету громади на 2022 рік. Депутати виділили кошти на фінансування витрат для лікування дітей громади у стоматологічній поліклініці, на харчування захисників у складі добровольчого формування та поточний ремонт системи теплопостачання у Новопразькій амбулаторії. Передбачили додаткові кошти і на підтримку Новопразького комунального підприємства. 

Крім того, депутати надали в оренду земельну ділянку для розміщення газової заправки у Новій Празі та надали дозволи на розробку проєктів землеустрою для оренди ділянок під городництво.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь