НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

З вірою у перемогу: громада допомагає та підбадьорює захисників

Дата: 26.09.2022 14:25
Кількість переглядів: 659

Новопразька громада не припиняє підтримку своїх захисників, котрі боронять Україну проти ворога. Піклується, щоб земляки на фронті не лише мали, що поїсти, але й не хворіли та не втрачали віри у перемогу.

Черговий вантаж допомоги на фронт зібрали жителі Новопразької громади. Небайдужі принесли до пунктів збору домашні овочі, консервацію, соління, яблука нового врожаю. Для воїнів придбали м’ясні та рибні консерви, крупи, соняшникову олію тощо. До харчів додали засоби гігієни, вкрай необхідні на фронті.

Разом з тим новопражці турбуються і про здоров’я захисників. З настанням холодної погоди гуманітарний вантаж поповнили ліки: знеболювальні, протизапальні, жарознижувальні.

    

Тим часом працівники культури Новопразької громади теж продовжують працювати на перемогу. Вони виготовили та передали разом з продуктами та ліками маскувальні сітки для військової техніки.

А дітлахи громади не забули надіслати захисникам підбадьорливі слова на передову. Вже звично пантазіївський дитсадок передав печиво для захисників разом з патріотичними побажаннями від своїх вихованців.

Допомогу від громади відправили 57-ій бригаді ЗСУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь