НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

ПРОГРАМА DOBRE ПРО ДОДАТКОВІ РЕСУРСИ ДЛЯ РОЗВИТКУ

Дата: 13.09.2022 15:39
Кількість переглядів: 113

 

1Mastercard пропонує технічну підтримку та гранти по $10,000 українським стартапам. Компанія розпочала приймання заявок на участь в ініціативі Start Path Ukraine, призначеної спеціально для українських фінтех-компаній та підприємців, щоб підтримати їх зростання та зробити внесок у відновлення економіки країни. На першому етапі проект підтримає п’ять українських стартапів протягом шести місяців, протягом яких учасники матимуть доступ до ресурсів, наставництва та можливості спілкування з провідними експертами. Крім того, п’ять стартапів, що приєдналися до програми, отримають гранти у розмірі $10 000 кожен. Щоб подати заявку на участь у програмі Start Path Ukraine, перейдіть за цим посиланням. Крайній термін подання заявок – 20 жовтня. П’ять учасників, відібраних для участі у програмі, буде оголошено пізніше цього року.

2. Програма розвитку ООН (UNDP) за фінансової підтримки ЄС представила п’ять онлайн-курсів для представників мікро-, малих і середніх підприємств (ММСП), які змушені були переміститися внаслідок війни Росії в Україні.

Навчання доступнє на онлайн-платформі «Почати.Бізнес». Завдяки ресурсу підприємці дізнаються, що необхідно для створення й розширення власної справи, як мінімізувати можливі ризики, розвинути електронну комерцію, а також відкриють для себе багато практичних аспектів. Платформа пропонує навчання за такими темами:

  • бізнес у сфері архітектури;
  • бізнес у сфері будівництва; 
  • бізнес у сфері електронної комерції;
  • бізнес в індустрії моди;
  • співпраця ММСП із Торгово-промисловими палатами.

Платформа орієнтована як на початківців, що цікавляться підприємницькою діяльністю, але не знають, із чого почати, так і на власників бізнесу, які шукають практичних порад стосовно його розвитку. Згідно з даними ООН, більш ніж третина підприємств України призупинили свою діяльність через повномасштабне вторгнення Росії.

3. На порталі Дія можна подати заявку на отримання гранту від держави на розвиток бізнесу. Найближчий деделайн по грантам на власну справу – 18 вересня

Ці гроші дозволять кожному, хто має бажання, навички та план, запустити власну справу або розширити свій бізнес, а також розпочати нову кар’єру. За них можна буде придбати обладнання, закупити сировину або оплатити оренду приміщення. 

Отримати грант можна буде за однією з програм: 

·         Грант на власну справу – створення або розвиток бізнесу (до 250 тис. грн). Зверніть увагу, що за цією програмою наступна хвиля подання заявок до 18 вересня

·         Грант на сад і грант на теплицю – створення садів або теплиць (сади — до 400 тис. грн, теплиці — до 7 млн грн). Для першої тисячі заявок держава компенсує 70% від вартості проєкту, для всіх наступних заявок — 50%;

·         Грант на переробне підприємство – створення або розвиток переробних підприємств (до 8 млн грн). Для першої тисячі заявників держава співфінансує 70% від вартості проєкту, решту оплачує отримувач. Для всіх наступних заявок — 50% вартості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь