НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Питання – відповіді Чи всі бажаючі можуть отримати мікрогранти?

Дата: 18.08.2022 11:15
Кількість переглядів: 123

6.jpg

Нагадаємо,  що з  1 липня стартувала державна програма «єРобота», що складається з проектів, один із яких спрямований на покращення бізнес-середовища для українців. Тобто ті, хто бажає створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу можуть подати заявку на отримання мікрогранту.

Однак не всі бажаючі можуть отримати мікрогранти, оскільки є певні правові підстави відмови в наданні мікрогранту. Рекомендуємо детально ознайомитися з викладеною нами інформацією, розміщеною під хештегом Підтримка_підприємництва.

Наразі визначені строки подання заяв та граничні суми мікрогрантів, що належить до цих строків. Отже, подаючи заяви у період з 08.08.2022 по 21.08.2022, можна претендувати на отримання 480 млн грн. (сумарно по країні).

Однак, не всі претенденти зможуть отримати мікрогранти, якщо у цей період буде подана велика кількість заяв (документи, які відповідають всім вимогам законодавства) і сума заявлених мікрогрантів перевищить зазначені 480 млн грн.

Пунктом 18 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738, визначено, що якщо необхідну кількість балів набрали більше заяв, ніж визначена гранична сума мікрогрантів, вони надаються отримувачам з найбільшою кількістю балів. Решта заявок автоматично розглядається у наступному періоді.

Примітка. Ознайомитися з інформацією щодо прийнятих рішень по мікрогрантам можна тут https://cutt.ly/kZ9kt1f 

У вас є питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9 

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь