НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді перші переселенці отримали власне житло

Дата: 10.08.2022 14:01
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

Новопразька громада надала прихисток від війни понад пів тисячі жителів зі сходу та півдня України. Для декого вона стала новою домівкою. Люди не планують повертатися у понівечені московською ордою міста, тож громада піклується про житло для них.

Сьогодні перші переселенці отримали квартиру у Новопразькій громаді. Власне житло має подружжя пенсіонерів. Вони приїхали з Краматорська після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Проживши деякий час у Новопразькій громаді, родина вирішила залишитися.

Подружжя житиме у двокімнатній квартирі в Пантазіївці. Пенсіонери стали першими учасниками проєкту з відбудови багатоповерхівки на території села. Місцеві мешканці власними силами вирішили відремонтувати майже з нуля 16-квартирний будинок для потреб переселенців. І ось перші результати.

Фото без опису    Фото без опису

Реалізувати проєкт допомогли народний депутат України Олег Воронько, котрий надав кошти на будівельні матеріали, та товариство «УкраАгроком», що виділило понад 100 000 гривень на відновлення водопостачання будинку. 

Відтепер родина з Краматорська житиме у комфортній, повністю відремонтованій квартирі у Пантазіївці. У ній вже встановили бойлер, на черзі - душова кабіна, ліжка. На прохання пенсіонерів нардеп Олег Воронько допоміг придбати меблі на кухню.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь