НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Смачна випічка та маскувальне спорядження: громада підтримує ЗСУ

Дата: 27.07.2022 19:18
Кількість переглядів: 1264

Фото без опису

Новопразька громада опікується потребами своїх земляків, котрі зараз на передовій захищають країну від рашистів. Волонтери збирають харчі, а майстрині тим часом плетуть маскувальне спорядження.

Черговий вантаж допомоги цього тижня відправила Новопразька громада для захисників, котрі нищать ворога у складі 57 бригади Збройних Сил України. Небайдужі мешканці поділилися з військовими різноманітними продуктами та домашньою консервацією, придбали перев’язувальний матеріал.

Фото без опису

Працівниці дитячого садочку «Сонечко» за той час, доки збирався вантаж, швидко та якісно сплели маскувальні сітки для захисту техніки від ворога.

Фото без опису

Жителька селища Нова Прага Світлана Піскова також передала захисникам на фронт монокуляр. Цей компактний оптичний пристрій, який працює по принципу підзорної труби, стане в нагоді військовим на фронті.

Фото без опису

Новопразькі майстрині спекли військовим різноманітні пиріжки та булочки: з маком, сиром та фруктами. Після цього смачний і корисний вантаж поїхав на передову.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь