НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Бюджет, земля та підтримка військових: відбулася сесія селищної ради

Дата: 26.07.2022 15:19
Кількість переглядів: 1123

Фото без опису

Новопразька селищна рада внесла зміни до бюджету громади, ухвалила рішення про підтримку військових та земельні питання. Чергова сесія селищної ради відбулася у вівторок, 26 липня.

Депутати селищної ради затвердили програму фінансової підтримки військовим частинам Збройних Сил України, військам територіальної оборони України, Національної гвардії України на 2022 – 2023 роки. Кошти за цією програмою спрямують на технічне обслуговування військової техніки загону спецпризначення, який підтримує громада.

На сесії розглянули та затвердили звіт про виконання бюджету Новопразької громади за перше півріччя цього року. Окремим рішенням внесли корективи до головного кошторису громади. Зокрема, виділили кошти на затверджену програму допомоги військовим, заробітну плату медикам, на будівельні матеріали для ремонту котельні у школі, вивезення сміття та поточний ремонт водопроводу.

Розглянули на порядку денному і кілька земельних питань. Депутати дозволили розробити проєкт землеустрою ділянки для сінокосіння та випасання худоби, передати в оренду ділянку під будівництво та обслуговування трансформаторної підстанції, а також ухвалили рішення про проведення земельних торгів.

На черговій сесії депутати розглянули 8 питань із життя громади. Усі знайшли підтримку Новопразької селищної ради.   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь