НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада допомагає землякам, котрі воюють за Україну

Дата: 15.07.2022 13:02
Кількість переглядів: 897

Фото без опису

Жителі Новопразької громади не припиняють піклуватися про потреби захисників на фронті. Цього тижня небайдужі новопражці зібрали та відправили на передову черговий вантаж допомоги.

Підтримали мешканці громади земляків, котрі захищають Україну у складі різних військових підрозділів. На прохання воїнів місцеві волонтери зібрали харчові продукти: чай, каву, цукор, консерви, печиво, солодощі тощо. До них додали засоби гігієни, каністри для води та інші речі, які необхідні бійцям на передовій. Допомогу відправили захисникам 121-ї бригади Збройних Сил України та підрозділу Національної Гвардії.

Фото без опису

Разом з тим волонтери громади починають формувати новий вантаж для бійців. Наступного тижня два автомобілі з допомогою поїдуть у східному та південному напрямку. Усі охочі можуть підтримати захисників продуктами довготривалого зберігання: крупами, домашньою консервацією, чаєм, цукром, кавою, печивом та городиною нового врожаю, тобто помідорами, огірками, картоплею та іншими овочами. Поділитися харчами можна у понеділок, 18 липня, у волонтерському центрі «НадіяЄ», котрий знаходиться у центрі Нової Праги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь