НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Проєкти рішень ХХХІІ сесії Новопразької селищно ради восьмого скликання

Дата: 15.07.2022 11:58
Кількість переглядів: 339

1. Проєкт рішення "Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року"

2. Проєкт рішення "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби за межами населених пунктів"

3. Проєкт рішення "Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду ПрАТ «Шарівське»

4. Проєкт рішення "Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу права оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним обєктом"

5. Проєкт рішення  "Про затвердження «Програми фінансової підтримки військовим частинам Збройних Сил України, Військам територіальної оборони України, Національної гвардії України на 2022 – 2023 роки»"

6. Проєкт рішення "Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  від 16 грудня 2021 року  № 516 «Про затвердження Програми  економічного і соціального  розвитку Новопразької  селищної  територіальної громади на 2022 рік та основні напрямки розвитку на 2023 і 2024 роки»"

7. Проєкт рішення "Про безоплатну передачу палива"

8. Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 16 грудня 2021 року № 517 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2022 рік»"   додаток2   додаток3    додаток5    додаток7


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь