НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Харчі та засоби гігієни отримують переселенці у Новопразькій громаді

Дата: 05.07.2022 13:47
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

Вимушеним переселенцям, котрі знайшли прихисток на території Новопразької громади, продовжують надавати гуманітарну допомогу. Надходить підтримка харчами, засобами гігієни від Кіровоградської області, міжнародних партнерів та сусідніх регіонів.

Гуманітарну допомогу зареєстровані у Новопразькій громаді переселенці цього разу отримують два дні поспіль. У вівторок та середу (5-6 липня) у звичних пунктах розподілу вони мають можливість одержати продуктові набори від World Central Kitchen.

Фото без опису    Фото без опису

Нагадаємо, що World Central Kitchen – це міжнародна гуманітарна організація, котра діє по всьому світу у тих регіонах, де люди потребують продовольчої підтримки. Її засновник – іспано-американський шеф-кухар Хосе Андерс.

У Новопразькій громаді переселенці отримують великі набори харчів від World Central Kitchen, які містять консерви, макаронні вироби, хліб, яблука, крупи, печиво, напої. Разом цими продуктами переселенцям роздають твердий сир, який надіслала до громади благодійна організація «Благодійний Фонд "С.В.І.Т. РАЗОМ – 2022». Ця організація була створена у Дніпрі людьми, котрі вдруге зустріли війну, тобто вже тікали від бойових дій на сході України раніше і об’єдналися зараз, щоб допомагати постраждалим.

                             Фото без опису        Фото без опису

На додачу до продуктів переселенці одержують засоби гігієни, котрі надіслала Кіровоградська обласна військова адміністрація.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь