НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразька громада відзначає День Конституції по-спортивному

Дата: 27.06.2022 12:41
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

У Новопразькій громаді з нагоди Дня Конституції України у суботу відбувся волейбольний турнір, а в неділю - турнір з міні-футболу. Свято спорту присвятили захисникам України.  

Спортивне свято з волейболу провели у центральному парку Нової Праги у відкритому форматі. Всі небайдужі учасники та гості змагань мали нагоду долучитися до благодійної допомоги воїнам.

Охочих позмагатися виявилося чимало. У турнірі взяли участь 4 команди з Нової Праги та 2 команди із Пантазіївки: «Легіон», «Україна», «Україна 1», «Курочки», «Пантазіївка» та «Байрактар».

Змагання відкрили спеціаліст відділу освіти Новопразької селищної ради Андрій Небелиця, військовослужбовець Олексій Пасенко та головний суддя змагань Микола Бугайов. Вони привітали учасників та побажали успіхів.

Фото без опису

Спортсмени та глядачі на початку турніру вшанували пам’ять військовослужбовців та мирних жителів, які загинули у війні проти загарбницької росії. А потім розпочалися змагання.

Боролися команди завзято та викликали чимало захопливих оплесків на свою адресу. Особливо глядачам сподобалися виступи дівочої команди «Курочки» та напружені фінальні матчі, у яких змагалися новопразькі команди «Легіон» та «Україна».

Фото без опису

У підсумку перемогу святкувала команда «Легіон». Срібними призерами стали волейболісти «України». Третю сходинку посіли спортсмени «Пантазіївки». Дівоча команда «Курочки» завоювала четверте місце. П’ятими стали волейболісти «Байрактара», шостою – команда «Україна 1».

Фото без опису   Фото без опису

Турнір з міні-футболу відбувся на спортивному майданчику зі штучним покриттям Новопразького ліцею №1.

У змаганнях взяли участь 4 команди дорослих і 2 дитячі. У змаганнях серед дорослих та юнаків перше місце посіла команда «Легіон», друге місце – команда «Прогрес», третє – «Україна». Четвертими завершили турнір футболісти команді «Юність». Серед молодших школярів перемогли гравці «Колоса», а другими стали спортсмени команди «Байрактар».

Переможці та призери волейбольного та футбольного турнірів отримали дипломи та цінний подарунок.

Фото без опису

Але найкращою нагородою для спортсменів стали кошти, зібрані на потреби українських військових під час турніру. Спільними зусиллями зібрали 3120 гривень, які за допомогою волонтерського центру «НадіяЄ» використають на допомогу захисникам.

Фото без опису

Вітаємо переможців та призерів змагань! Дякуємо небайдужим, які долучилися до допомоги нашим військовим! Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь